Splošni pogoji – AllAboutCrypto

Zadnja posodobitev: 28. avgust 2018

Pred uporabo spletnega mesta http://allaboutcrypto.si (“Storitev”), ki ga upravlja All About Crypto (“mi” ali “naše”), natančno preberite te Pogoje in določila (“Pogoji”, “Pravila in pogoji”). “naše”).

Vaš dostop in uporaba storitve je pogojena s tem, da sprejmete in upoštevate te pogoje. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom ali uporabo storitve se strinjate s temi pogoji. Če se ne strinjate s katerim koli delom pogojev, ne morete dostopati do storitve. Ta sporazum o splošnih pogojih za All About Crypto je ustvarjena s TermsFeed.

Računi

Ko ustvarite račun pri nas, nam morate posredovati točne, popolne in aktualne informacije. Če tega ne storite, to pomeni kršitev pogojev, kar lahko povzroči takojšnjo prekinitev računa na naši storitvi.

Vi ste odgovorni za varovanje gesla, ki ga uporabljate za dostop do storitve, in za vse dejavnosti ali dejanja pod vašim geslom, ne glede na to, ali je vaše geslo povezano z našo storitvijo ali s zunanjo storitvijo.

Strinjate se, da ne boste razkrili svojega gesla tretjim osebam. Takoj nas morate obvestiti, če izveste za kakršno koli kršitev varnosti ali nepooblaščeno uporabo vašega računa.

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest zunanjih storitev, ki niso v lasti ali pod nadzorom podjetja All About Crypto.

All About Crypto nima nadzora nad vsebino, pravilnikom o zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti. Nadalje priznavate in se strinjate, da podjetje All About Crypto ne bo odgovorno ali neposredno ali posredno odgovorno za kakršnokoli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena ali povezana z uporabo ali zanašanjem na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali prek teh spletnih strani ali storitev.

Priporočamo vam, da si preberete pogoje in pravila zasebnosti spletnih mest zunanjih storitev, ki jih obiščete.

Prekinitev

Mi lahko prekinemo ali ustavimo dostop do naše storitve takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno brez omejitev, če kršite pogoje.

Vse določbe Pogojev, ki bi po svoji naravi morale ostati v veljavi, prenehajo veljati, vključno z, brez omejitev, lastniškimi določbami, garancijskimi omejitvami, odškodninami in omejitvami odgovornosti.

Po prekinitvi bo vaša pravica do uporabe storitve takoj prenehala. Če želite prekiniti račun, lahko preprosto prekinete uporabo storitve.

Vse določbe Pogojev, ki bi po svoji naravi morale ostati v veljavi, prenehajo veljati, vključno z, brez omejitev, lastniškimi določbami, garancijskimi omejitvami, odškodninami in omejitvami odgovornosti.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije, ne glede na njegove navzkrižne določbe.

Če ne bomo uveljavili nobene pravice ali določil teh pogojev, se to ne šteje za opustitev teh pravic. Če katera koli določba teh pogojev sodišča šteje za neveljavno ali neizvršljivo, ostanejo preostale določbe teh pogojev v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celotno pogodbo med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomeščajo vse predhodne dogovore med nami glede storitve.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali zamenjamo te pogoje. Če je revizija bistvena, bomo poskušali zagotoviti vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj predstavlja bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom ali uporabo naše storitve po uveljavitvi teh sprememb se strinjate, da jih bodo spremenjeni pogoji zavezovali. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih, nam pišite.

Cryptomonnaie fr.wikipedia.org Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies twitter.com/cryptoastblog twitter.com/cryptoastblog Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies economie.gouv.fr Crypto-monnaies, crypto-actif fr.investing.com/crypto Crypto-monnaies, crypto-actif cafedelabourse.com/Crypto monnaie Crypto monnaie