Kripto Poletna Šola

Kripto poletna šola

…je namenjena vsem, ki vam je mar za vaš denar in, ki že imate, ali pa še iščete odgovor na vprašanje:

Ali so kriptovalute zame ali ne?

Na podlagi vaših želja, ciljev in pripravljenosti, si boste že po prvi delavnici zlahka odgovorili v pozitivno ali moda tudi v negativno smer.

Kripto poletna šola sestoji nameč iz 7 delavnic dolžine 2,5h na katerih boste izvedeli vse potrebne informacije in tudi sami osvojili vsa potrebna znanja za uspešno samostojno upravljanje s kriptovalutami.

Vse postopke boste namreč izvajali sami na svojem računalniku in jih izvedli tolikokrat, da vam postanejo popolnoma razumljivi in logični.

Po delavnicah...

…še ne boste vrhunski trgovalec, boste pa definitivno obvladali bistveno več kot večina ljudi na kriptotrgu, ki se trenutno tako rekoč igra s svojim denarjem na tem zelo profitabilnem po drugi strani pa tudi nevarnem trgu.

Poskrbeli bomo, da pridobite dovolj znanja, da kriptotrg postane za vas eden od virov dohodka, ne pa precej draga in zelo adrenalinska računalniška igrica, kot se dogaja večini.

Znanje iz delavnice v delavnico se nadgrajuje, tako da se je smiselno udeležiti vseh.

v kolikor pa boste kakšno od delavnic vseeno morali izpustiti, pa se bomo dogovorili, na kakšen način boste znanje nadoknadili.

Cilj Kripto poletne šole je, da za vse udeležence postane Kripto Enostaven, Varen in Profitabilen.

Za opravljene delavnice prejmete tudi diplomo oziroma certifikat.

Obdelali bomo vse spodnje teme in še mnogo več:

Verige blokov in digitalne valute – Ali je to res zame ali ne

Kriptovalute – kaj je kaj? – Razlaga vseh pomembnih pojmov, ki jih potrebujete za upravljanje

Varen nakup prvih kriptovalut

Denarnice – različni tipi – kam ja, kam ne in kdo?

Super “Priložnosti” in kako postopati?

Investitor, trgovalec ali upnik?

Napotki in orodja za uspešno kripto krmarjenje

Celotna investicija se vam povrne takoj, ko se s tem znanjem izognete prvim adrenalinskim dogodkom na trgu ali napakam pri postopkih.

Predhodne izvedbe:

27.8.2019 – Slovenske Konjice

Mnenja strank:

  • S kripto valutami se ukvarjam že skoraj 2 leti in pol in ko sem slišal za kripto poletno šolo sem najprej pomislil, tega jaz ne potrebujem, to je za začetnike. Saj sem bil prepričan da poznam že vse osnove in še veliko več na tem področju. Ampak sem se vseeno odločil, da obnovim in utrdim svoje znanje. Mogoče bom pa le izvedel še kaj novega. Ko pa sem se delavnice udeležil sem spoznal, da se moram še ogromno naučiti. Spoznal sem da sem večino stvari delal napačno. Nisem poskrbel za zadostno mero varnosti, nisem varno shranjeval svoje kovance in dostopne podatke ter sem izgubljal denar zaradi napačnih nakupnih in prodajnih naročil ter še veliko več. Kripto poletna šola je resnično dobra naložba tako za začetnike kot tudi tiste, ki se s kripto valutami ukvarjajo že dalj časa. Predavatelj Roman Berginc ima ogromna znanja in praktičnih izkušenj na tem področju in je izvrstno predal svoje znanje.  Delavnica je bil izredno kvalitetna, zabavna in poučna.
    Andrej Krt
    Slovenske Konjice, 03.09.2019
  • Zame osebno zelo poučna delavnica. Naučil sem se veliko novega. To bom sedaj samo še nadgrajeval!! V prihodnje se želim udeležit še veliko takih delavnic. Vse zahvale predavatelju Romanu za tako dobro izpeljano Poletno Kripto Šolo.
    Robi S.
    Slovenske Konjice, 03.09.2019

Želim biti obveščen o naslednji izvedbi delavnic Poletna Kripto Šola

PRIJAVA
Vpišite svoj email in obveščeni boste pred naslednjo izvedbo delavnic "Kripto Poletna Šola".