KAJ JE TUKAJ ZAME?

Ekipa, ki mi bo blockchain in kriptovalute približala na način, da bom dosegel vse svoje cilje na tem področju.

Enostavno podajanje znanja in informacij

Varno vstopanje in upravljanje s kripto sredstvi

Profitabilno z najmanjšim časovnim vložkom


NAČIN DELA

Individualni pristop in prenos teorije v prakso s pomočjo usmeritev strokovnjakov sta ključna za hitro in efektivno osvajanje novih znanj. Naj gre za sodelovanje na daljavo, seminar ali individualno svetovanje; želje in namen posameznika so vedno glavno vodilo k uspešnemu sodelovanju.


KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

 

Omogočamo različne načine sodelovanja, ki so prilagojeni posameznikovim željam in zahtevam.SEMINARJI

VEČ O TEM

INDIVIDUALNO
SVETOVANJE

VEČ O TEM

SVETOVANJE
ZA PODJETJA

VEČ O TEM

KONFERENCE

VEČ O TEM

MNENJA STRANK

Anica Pristavec

Upokojenka

Sem Anica Pristavec in že od poletja 2020 sodelujem z Aljažem Berginc. Je velik poznavalec in strokovnjak na področju kriptovalut. Priporočam ga vsem, ki bi se radi podali na pot vlaganja in
izvirnih informacij o kripto svetu. Je zelo kreativen, zanesljiv, pošten, z veliko mero empatije in potrpljenja za vsako stranko posebej. Poskusite, ne bo vam žal!

Jure Pirc

Predsednik Bitcoin društva Slovenije, CEO CryptoWater, Zagovornik odprte kode in javnih blockchain omrežij

AllAboutCrypto je odlična vstopna točka do potrebnega znanja v kriptosvetu. Znanje je najpomembnejši element varne plovbe po morju blockchaina in kriptovalut. Roman v svojih izobraževalnih materialih odlično pokriva tako stopnje znanja začetnika kot naprednega uporabnika. Jutranji webinarji ob kavi so mi še posebej všeč, saj gledalcu na prijazen način postopoma odpirajo sfero znanja o denarnicah, ključih, menjalnicah…

Robert Rolih

Bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision, Ustanovitelj Akademije Panta Rei

Pri Aljažu se je hitro videlo, da živi in diha s kripto svetom, ki je dandanes še kako pomemben dejavnik, če želiš povečati donose pri investiranju. V veselje mi je sodelovati z njim, saj je na svojem področju strokoven, natančen, s konkretnimi informacijami in z neverjetno željo, da pomaga strankam doseči uspeh tako na poslovnem kot zasebnem področju.

Brigita Loncnar

Bančna svetovalka

Zelo sem hvaležna, da je Aljaž Berginc moj mentor pri investiranju v kriptovalute, saj menim, da je dober mentor ključ do uspeha oziroma dobrih donosov. Odlično svetuje, vsaj zame povsem nova pravila za služenje denarja. Aljaž mi je podal znanje, jaz pa sem zgrabila priložnost!

Danica Skok

Podjetnica

Udeležila sem se 3 seminarjev, ki jih je vodil Roman Berginc iz All About Crypto. Teme so bile več kot zanimive in aktualne, snov pa podana strokovno ter istočasno preprosto, tako, da je bila razumljiva tudi starejši populaciji.
Priporočam tako tistim, ki se komaj srečujejo s kripto svetom, kot tistim z izkušnjami.

Branimir Reich

Upokojeni podjetnik

Hvaležen sem, da sem spoznal Romana, saj mi je pomagal rešiti tisto, kar je bilo za druge nerešljivo. S svojim znanjem, vztrajnostjo in potrpežljivostjo, uspe vsakemu približati svet kriptovalut in napredne tehnologije blockchaina. Tudi meni je. Poleg tega, je vedno pripravljen priskočiti na pomoč, pa naj se gre za izzive in vprašanja pri kriptovalutah, ali pri kakšnem od drugih strokovnih področij. Je strokoven, obogaten z znanjem in zaupanja vreden človek. Obrnite se nanj, sigurno vam bo pomagal in razjasnil marsikatero neznanko.

PRIJAVA