Postanite #KriptoSamostojni 2 – AllAboutCrypto

  • Pravilna izvedba postopkov Ali je zdaj pravi trenutek Kako poskrbeti za varnost Prijavi se Z zanesljivimi koraki po svetu kriptovalut

Pričakujete lahko, da boste osvojili

  • kakšen je primeren način vstopa in izstopa v svet kriptovalut glede na vašo situacijo
  • kakšni so pravilni postopki pri nakupu, prodaji in hrambi kriptovalut
  • kako primerno poskrbeti za varnost vaših kovancev in žetonov
  • kakšne so pasti pri izvajanju določenih postopkov
  • in ali je zdaj sploh primeren čas za vse te stvari

Namen delavnice ni, da izveste kaj so kriptovalute in kako delujejo, temveč da na praktičnih primerih izveste vse pomembne detajle, s katerimi bo vaša kripto pot olajšana za precej preglavic in sivih las, ter boste z zavedanjem le teh prihranili tudi precej denarja.

Delavnica je namenjena tako začetnikom, kot tudi tistim, ki že dlje časa aktivno ali pasivno spremljajo svet kriptovalut, saj je na delavnici predstavljen pester nabor praktičnih primerov v katerih vsakdo najde nekaj novih informacij.

Super delavnica. Jasna, jedrnata, uporabna vsebina. Super povezava teorije s prakso. Ocena 10.

Delavnica je bila pomembna za mojo pot v kriptosvet. Pridobitev znanja na tem področju mi bo v veliko korist.

Všeč mi je bila kompaktnost podajanja informacij, kratko in jedrnato. brez nepotrebnih mašil.

Delavnica mi je bila všeč in je poenostavljena toliko, da je lepo razumljiva tudi ne-expertom v kripto svetu. Predvsem pa se mi zdi zelo uporabna in poučna.

Delavnica je informativna. Odlično razloženo, še posebno za novince v kripto svetu.

Kriptosamosojni je nujen za vse, ki razmišljajo ali že trgujejo s kriptovalutami. Roman ti si car na svojem področju in zmoreš na zelo preprost način podučiti in naučiti o teh zapletenih stvareh tudi nas navadne smrtnike. Hvala ti.

Odlično podana vsebina. Odlično pripravljena delavnica. Veliko informacij.

Zelo nazorno prikazano, kako se je treba spoprijeti s trgom kriptovalut. Ker so kriptovalute prihodnost, je izobraževanje nujno potrebno! Hvala za Info!!

Podanih kar nekaj inf. – glede nato da je to prvo srečanje zame s tem svetom, celo veliko. Za prespati in ponoviti vsebino. Skratka – uporabno, poučno, izčrpno

Veliko zanimivih info, ki jih do sedaj kljub tem da sem v kriptu precej aktiven, še nikjer nisem zasledil. Hvala, se priporočam

Delavnica je bila zelo informativna.  Vsebine so bile predstavljene temeljito in z velikim zanimanjem se bom udeležila nadaljevalnega seminarja.

Zelo dobro, logično razloženo, tudi slikovno prikazano.

Slovenske Konjice, 26.04.2019

Delavnica je zelo zanimiva ter poučna, izveš veliko novih stvari in je res prvi korak ob vstopu na trg kriptovalut in menim, da je to skoraj pogoj za osebno varnost na trgu in pametno ravnanje. SUPER!

Poučno, veliko novosti in razumljivo (enostavno)

Dobra in zelo koristna predstavitev.

Zanimiva delavnica, predvsem, ker ljudje dobijo znanje na temo varnosti v kripto svetu, kar se mi zdi bistvenega pomena. S tem ljudje izgubijo strah in tudi sami začnejo raziskovati kripto področje.

Izredno dobra delavnica. Kratka, ravno dovolj za začetnike. Koristno za današnji čas.

Čestitam. Odlično pripravljena delavnica. Od slidov, do predavatelja, do vsebine. Zanimivo, sočno, zelo uporabno. Podatke, ki so bili predstavljeni, se da takoj uporabit v realnem življenju. Hvala.

Veliko spoznanje, da mi manjka veliko takšnih delavnic, kjer spoznaš, kaj znaš. Odlično predavanje Romana. Zadovoljen.

Odlično Predstavljeno. Zelo razumljivo. Izvedel sem par stvari na novo glede varnosti in tudi o ostalih stvareh, ki se tičejo kriptovalut.

Bilo mi je zelo zanimivo vendar še moram to 2x čuti, da vsede. Drugače 5+

Slovenske Konjice, 10.01.2019

Na enostaven način predstavljena osnova. Strokovno in hkrati razumno. Tako, da te začne zanimati.

Slovenske Konjice, 10.01.2019

Zelo poučna delavnica. Veliko novega znanja v nekem logičnem zaporedju. 10/10

Slovenske Konjice, 10.01.2019

Delavnica je bila zelo zanimiva. Nazorno prikazani začetki in vstop v kriptosvet.

Za vsakega , ki se spušča v trgovanje s kriptovalutami, je za mene takšno predavanje obvezno, da se lahko človek res zaščiti in tako zavaruje svoj denar. Predavanje je bilo odlično in močno koristno.

Odlična delavnica. Super podajanje informacij. Nova spoznanja o kriptovalutah. Pridobljena samozavest na temo kriptovalut

Na preprost in razumljiv način predstavljena vsebina.

Sicer nisem še preveč vpeljan v kripto svet, vendar se mi je interes z današnjim dnem mnogo povečal. Hvala za osveščanje.

Všeč mi je bila. Dejansko sem izvedel nove stvari, kljub temu, da sem že kar nekaj transakcij s kripto naredil. Hvala

Predavanje je bilo zanimivo, preseglo je pričakovanja. Izvedel sem veliko novega na področju kripto sveta.

Delavnica se mi je zdela zelo zanimiva ter predvsem poučna, namreč sem tudi sam varnost dal na drugo stopnico, odslej bo na prvem mestu!

Dobra predstavitev varnega prenašanja kovancev med menjalnicami. Natančna navodila za kreiranje osbne denarnice ter uporabo le te.

Delavnica je zelo dobro sestavljena, saj tisti, kateri vstopajo v svet kriptovalut lahko s to delavnico vidijo kako potekajo prvi koraki v svet kripta.

Delavnica mi je bila všeč. Izvedela sem veliko novih in uporabnih ter zanimivih informacij, ki pridejo zelo prav v praksi. Zelo izčrpne informacije.

Predstavitev je bila narejena za mene izčrpno, ter enostavno predstavljena. Dobila sem nove informacije.

Roman, delavnica je bila zelo super. Čeprav sem že mislil da to pa že vem, sem na tej delavnici slišal kar precej novih stvari. Hvala Roman

Hvala Roman za informacije o varnejšem ravnanju s kripto valutami. Delavnica je bila zelo poučna. Hvala

Delavnica se mi je zdela zelo poučna, saj zna Roman predstaviti zadeve na tak način, da je vsakemu razumljivo kako je treba zadeve speljati v praksi.

Predavanje zelo kvalitetno in lepo odpredavano. Ocenil bi ga z 10/10. Moje mnenje je, da je taka delavnica nujno potrebna, saj je crypto definitivno prihodnost.

Zelo živahna delavnica. Polno uporabnih informacij. Ne samo teorije ampak na podlagi izkušenj in realnih primerih. Priporočljiva za izkušene in začetnike v kripto svetu. Počutil sem se zelo domače, sproščeno. Najlepša hvala za popuste! Kot študentu mi omogoča poceni in kvalitetno izobraževanje.

Pridobil sem nove koristne informacije na področju varnosti, ki mi bodo v prihodnosti prišle prav.

Delavnica je nastala na podlagi večletnih izkušenj, pri katerih so se vedno znova in znova pojavljala vprašanja glede osnovnih postopkov v kripto svetu. Razumevanje le teh in tudi razloga zakaj je potrebno izvesti določen postopek je ključnega pomena.
S temi znanji boste lahko samostojno uredili vse potrebno za nakup ali prodajo kriptovalut, se odločali za primerno pot vplačil in izplačil, uredili vse potrebno za varnost vaših kripto kovancev in žetonov ter zaradi tega mirneje spali, ker veste da ste postali samostojni na tem področju.

Roman Berginc, ki je aktiven v svetu kriptovalut že 4 leta. V svojem življenju posveča posebno pozornost varnosti. Naj si bo to varnost programske opreme, saj je razvijalec le te že več kot 15 let, varnost v družini ali varnost v svetu kriptovalut, ki so postale njegova strast v zadnjih letih. Je tudi soavtor priročnika Moj kripto – Abeceda varnosti. Njegov glavni moto je:

Naredimo kriptosvet Enostaven, Varen in Profitabilen.

Cryptomonnaie fr.wikipedia.org Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies twitter.com/cryptoastblog twitter.com/cryptoastblog Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies economie.gouv.fr Crypto-monnaies, crypto-actif fr.investing.com/crypto Crypto-monnaies, crypto-actif cafedelabourse.com/Crypto monnaie Crypto monnaie