Kripto Praktik – AllAboutCrypto

Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 60%

  • …da vam izvedba posameznih postopkov v kripto svetu povzroča preglavice?
  • …da niste prepričani, če delate prav?
  • …da imate pomisleke in strahove, ko morate sami izvesti posamezen postopek povezan s kriptovalutami?

V seriji 3 delavnic, bomo šli skozi vse postopke, ki so obravnavani tako na “Postanite #KriptoSamostojni”, kot tudi “Postani #Kripto Ekspert”. Udeleženci bodo vse postopke izvajali na svojem računalniku.
Cilj je, da na koncu teh delavnic prav vsak tudi praktično obvlada postopke, ki so za uporabo kripto valut potrebni, zna pravilno ukrepati ob najrazličnejših preprekah, na katere lahko naletimo, ter na vsakem koraku poskrbi za primerno varnosti.

Potrebna oprema na seminarju:

  • Prenosni računalnik
  • 2 USB ključka
  • telefon s prenosom podatkov
  • morebitne strojne denarnice, ki jih posedujete.
  • Dokumenti za verifikacijo (spisek dobite po mailu)

Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 60% Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 60%

Kot zelo tovrstno neuka, sem pripravila osem vprašanj, na katera sem v teku delavnice dobila odgovore. Iskrena hvala za osebni pristop in potrpljenje z mojim počasnim dojemanjem teh poti. Priporočam se tudi še kdaj in priporočam še drugim tak tečaj. Vse dobro.

Delavnica je zame bila s praktičnega dela zanimiva in pridobila sem nove izkušnje trgovanja z menjalnicami. Udeleženci delavnice moramo imeti predznanje (teorijo), da lahko teće delavnica nemoteno. Verjamem, da bi lahko naredili še več praktičnih primerov, ampak predznanja udeležencev so bila različna. Hvala za potrpljenje in pomoč

Delavnice Kripto Praktik so bile zelo zanimive. Predavatelj je nazorno predstavil informacije o vlaganju v kriptovalute, uporabo e-Denarnice in o varnosti v kripto svetu. Samostojno smo vstopali v Menjalnice in e-Denarnice. te informacije je potrebno sedaj strpno in varno uporabljati v resničnem življenju, pa obiskati še kakšno njegovo delavnico.

3 x po 4 ure predaje znanj skozi praktično delo

Najboljša strojna denarnica na tržišču BC Vault

Priročnik Moj Kripto – Abeceda Varnosti

3 x po 4 ure predaje znanj skozi praktično delo

Najboljša strojna denarnica na tržišču BC Vault

Priročnik Moj kripto – Abeceda Varnosti

Cryptomonnaie fr.wikipedia.org Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies twitter.com/cryptoastblog twitter.com/cryptoastblog Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies economie.gouv.fr Crypto-monnaies, crypto-actif fr.investing.com/crypto Crypto-monnaies, crypto-actif cafedelabourse.com/Crypto monnaie Crypto monnaie