Kripto Poletna šola - AllAboutCrypto

Kripto poletna šola

…je namenjena vsem, ki vam je mar za vaš denar in, ki že imate, ali pa še iščete odgovor na vprašanje:

Ali so kriptovalute zame ali ne?

Na podlagi vaših želja, ciljev in pripravljenosti, si boste že po prvi delavnici zlahka odgovorili v pozitivno ali moda tudi v negativno smer.

Kripto poletna šola sestoji nameč iz 7 delavnic dolžine 2,5h na katerih boste izvedeli vse potrebne informacije in tudi sami osvojili vsa potrebna znanja za uspešno samostojno upravljanje s kriptovalutami.
Vse postopke boste namreč izvajali sami na svojem računalniku in jih izvedli tolikokrat, da vam postanejo popolnoma razumljivi in logični.

Po delavnicah...

…še ne boste vrhunski trgovalec, boste pa definitivno obvladali bistveno več kot večina ljudi na kriptotrgu, ki se trenutno tako rekoč igra s svojim denarjem na tem zelo profitabilnem po drugi strani pa tudi nevarnem trgu.
Poskrbeli bomo, da pridobite dovolj znanja, da kriptotrg postane za vas eden od virov dohodka, ne pa precej draga in zelo adrenalinska računalniška igrica, kot se dogaja večini.

Znanje iz delavnice v delavnico se nadgrajuje, tako da se je smiselno udeležiti vseh.
v kolikor pa boste kakšno od delavnic vseeno morali izpustiti, pa se bomo dogovorili, na kakšen način boste znanje nadoknadili.
Cilj Kripto poletne šole je, da za vse udeležence postane Kripto Enostaven, Varen in Profitabilen.
Za opravljene delavnice prejmete tudi diplomo oziroma certifikat.

Obdelali bomo vse spodnje teme in še mnogo več:

  • Verige blokov in digitalne valute – Ali je to res zame ali ne
  • Kriptovalute – kaj je kaj? – Razlaga vseh pomembnih pojmov, ki jih potrebujete za upravljanje
  • Varen nakup prvih kriptovalut
  • Denarnice – različni tipi – kam ja, kam ne in kdo?
  • Super “Priložnosti” in kako postopati?
  • Investitor, trgovalec ali upnik?
  • Napotki in orodja za uspešno kripto krmarjenje

Če si še niste odgovorili na vprašanje omenjeno v uvodu, pridite na PRVO delavnico, ki je BREZPLAČNA in preverite, če je to nekaj kar je za vas.

Vsi, ki že imate odgovor, pa imate nalogo, da poiščete somišljenika, s katerim bosta skupaj obiskovala Kripto Poletno Šolo, saj v ceni 720€, kolikor vas bo stalo izobraževanje vključno s prakso, dobite še eno karto gratis.
Strošek si lahko torej razdelita, kar pomeni, da pride na vsakega le 360€.

Celotna investicija se vam povrne takoj, ko se s tem znanjem izognete prvim adrenalinskim dogodkom na trgu ali napakam pri postopkih.

Poleg tega oba prejmeta tudi dve nagradi. …eno že na prvi delavnici.

Ali se splača?

Presodite sami

Z vami bo...

“Naredimo kriptosvet Enostaven, Varen in Profitabilen.”
Roman Berginc, je aktiven v svetu kriptovalut že 4 leta. V svojem življenju posveča posebno pozornost varnosti. Naj si bo to varnost programske opreme, saj je razvijalec le te že več kot 15 let, varnost v družini ali varnost v svetu kriptovalut, ki so postale njegova strast v zadnjih letih. Je tudi soavtor priročnika Moj kripto – Abeceda varnosti in avtor izobraževalnega portala All About Crypto. S strani organizacije Blockchain Council ima podeljena certifikata “Certified Blockchain Expert – V2” in “Certified Cryptocurrency Expert”

Mnenja strank

Andrej Krt
Slovenske Konjice, 03.09.2019

S kripto valutami se ukvarjam že skoraj 2 leti in pol in ko sem slišal za kripto poletno šolo sem najprej pomislil, tega jaz ne potrebujem, to je za začetnike. Saj sem bil prepričan da poznam že vse osnove in še veliko več na tem področju. Ampak sem se vseeno odločil, da obnovim in utrdim svoje znanje. Mogoče bom pa le izvedel še kaj novega.
Ko pa sem se delavnice udeležil sem spoznal, da se moram še ogromno naučiti. Spoznal sem da sem večino stvari delal napačno. Nisem poskrbel za zadostno mero varnosti, nisem varno shranjeval svoje kovance in dostopne podatke ter sem izgubljal denar zaradi napačnih nakupnih in prodajnih naročil ter še veliko več.
Kripto poletna šola je resnično dobra naložba tako za začetnike kot tudi tiste, ki se s kripto valutami ukvarjajo že dalj časa. Predavatelj Roman Berginc ima ogromna znanja in praktičnih izkušenj na tem področju in je izvrstno predal svoje znanje.  Delavnica je bil izredno kvalitetna, zabavna in poučna.
Robi S.
Slovenske Konjice, 03.09.2019

Zame osebno zelo poučna delavnica. Naučil sem se veliko novega. To bom sedaj samo še nadgrajeval!! V prihodnje se želim udeležit še veliko takih delavnic. Vse zahvale predavatelju Romanu za tako dobro izpeljano Poletno Kripto Šolo.

Vstopnice

720€

crna_kljukica

7 x po 2,5 ure predaje znanj skozi praktično delo

crna_kljukica

1 gratis karta za sošolca po vaši izbiri

crna_kljukica

Prva delavnica brezplačna, da ugotovite če je to za vas ali ne

crna_kljukica

Možnost nadoknaditi znanje, kjub morebitnemu izostanku

Za prijavo vpišite spodnje podatke

Kdaj in Kje?

med 16.07.2019 in 28.08.2019

Prva delavnica 16.7.2019 od 18:00 do 20:30

Slovenske Konjice - Konusova stavba - 1. nadstropje

Konusova stavba ( v isti stavbi kot je Kavarna na Trati)
Mestni trg 18
3214 Slovenske Konjice