Kripto Poletna šola – AllAboutCrypto

…je namenjena vsem, ki vam je mar za vaš denar in, ki že imate, ali pa še iščete odgovor na vprašanje:

Ali so kriptovalute zame ali ne?

Na podlagi vaših želja, ciljev in pripravljenosti, si boste že po prvi delavnici zlahka odgovorili v pozitivno ali moda tudi v negativno smer.

Kripto poletna šola sestoji nameč iz 7 delavnic dolžine 2,5h na katerih boste izvedeli vse potrebne informacije in tudi sami osvojili vsa potrebna znanja za uspešno samostojno upravljanje s kriptovalutami.
Vse postopke boste namreč izvajali sami na svojem računalniku in jih izvedli tolikokrat, da vam postanejo popolnoma razumljivi in logični.

…še ne boste vrhunski trgovalec, boste pa definitivno obvladali bistveno več kot večina ljudi na kriptotrgu, ki se trenutno tako rekoč igra s svojim denarjem na tem zelo profitabilnem po drugi strani pa tudi nevarnem trgu.
Poskrbeli bomo, da pridobite dovolj znanja, da kriptotrg postane za vas eden od virov dohodka, ne pa precej draga in zelo adrenalinska računalniška igrica, kot se dogaja večini.

Znanje iz delavnice v delavnico se nadgrajuje, tako da se je smiselno udeležiti vseh. v kolikor pa boste kakšno od delavnic vseeno morali izpustiti, pa se bomo dogovorili, na kakšen način boste znanje nadoknadili. Cilj Kripto poletne šole je, da za vse udeležence postane Kripto Enostaven, Varen in Profitabilen.

Za opravljene delavnice prejmete tudi diplomo oziroma certifikat.

Cryptomonnaie fr.wikipedia.org Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies twitter.com/cryptoastblog twitter.com/cryptoastblog Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies economie.gouv.fr Crypto-monnaies, crypto-actif fr.investing.com/crypto Crypto-monnaies, crypto-actif cafedelabourse.com/Crypto monnaie Crypto monnaie