Kripto neprebojni – AllAboutCrypto

Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 50%

  • Vas zanima kje vse so točke izpostavljenosti?
  • Kako izvajati postopke, da izpostavljenost minimiziramo?
  • Ste postorili vse za varnost, pa še vedno imate občutek ali sum, da ne dovolj?
  • Želite eliminirati prav vse rizične faktorje, na katere imate vpljiv?

Potrebna oprema na delavnici:

  • Prenosni računalnik
  • 2 USB ključka
  • Telefon s prenosom podatkov
  • Morebitne strojne denarnice, ki jih posedujete

Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 50% Prijavi se ZDAJ in prihrani več kot 50%

Zelo zanimiva delavnica, še posebej ko želiš kaj več o kripto svetu. Informacije so bile podane na enostaven in razumljiv način. Vsekakor priporočam!

Predstavitev je bila jasna, razumljiva četudi sem na tem področju precej neuka. Ugotovila sem, da si bom s takšnim zananjem lahko pomagala oz. imela več zaupanju ob odpiranju e-denarnice. Hvala za trud.

Seminar, ki je primeren za vse, ki so opravili oz. se udeležili delavnice Postanite Kripto Samostojni. Tudi na tej delavnici predavatelj Roman Berginc podaja informacije na razumljiv način in predvsem zelo koncentriran, brez odvečenega balasta in « motilcev ». Interaktivno komunicira s poslušalci.

Odlično predavanje, dobri primeri, razumljivi in dovolj podrobni.

Delavnica odlična, vse gre bolj podrobno in razumljivo. Všeč mi je bilo, da ni bila prevelika udeležba in smo dobili odgovor na vsako vprašanje. Upal sem na malo več tehnične analize, ampak delavnica temu ni bila namenjena. Hvala.

Veliko novih uporabnih informacij. S seminarjem sem zelo zadovoljen.

Seminar mi je bil všeč in za mene nekaj novega,  saj sem se pred nekaj meseci nazaj odločil, da v življenju počnem še kaj drugega. Izvedel sem veliko novih in koristnih informacij. Upam, da se udeležim še kakšnega seminarja, da izvem še kaj več o kriptovalutah.

Odličen seminar glede varnosti, osnov nakupa ter prodaje, strategij investiranja. Navdušen tudi nad gostom. Priporočam vsem, ki s svojim denarjem delate smotrno in odgovorno, ter ne prisegate zgolj na začetniško srečo.

Vsebine so bile zanimive in upam, da jih bom tako uporabil, kot so bile predstavljene.

Veliko uporabnega glede strategij okoli vlaganja v kriptovalute. Tudi povdarek na varnosti je zelo dober in uporaben. Priporočam.

Všeč mi je, ker se Roman dotakne tem, ki so komplicirane in jih na večini eventov do sedaj nisem zasledil, kljub temu, da sem se udeležil večina takih dogodkov predvsem v Sloveniji, ter na Nizozemskem. Všeč mi je bila tudi organizacija in prijaznost osebja.

Super predavanje, vse jasno in nazorno prikazano. Dobra organizacija. Super priročnik (gradivo, ki smo ga dobili na seminarju)

5 ur “hardcore” varnostnih vsebin

Orodja za shranjevanje občutljivih podatkov

Najboljša strojna denarnica na tržišču BC Vault

Priročnik Moj Kripto – Abeceda Varnosti

5 ur “hardcore” varnostnih vsebin

Orodja za shranjevanje občutljivih podatkov

Najboljša strojna denarnica na tržišču BC Vault

Priročnik Moj kripto – Abeceda Varnosti

Cryptomonnaie fr.wikipedia.org Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies twitter.com/cryptoastblog twitter.com/cryptoastblog Cryptoast - Bitcoin Crypto-monnaies economie.gouv.fr Crypto-monnaies, crypto-actif fr.investing.com/crypto Crypto-monnaies, crypto-actif cafedelabourse.com/Crypto monnaie Crypto monnaie